بیماری زونا تا چه مدت واگیردار است No Further a Mystery
بیماری زونا تا چه مدت واگیردار است No Further a Mystery
Blog Article
در ادامه این مطلب از دپارتمان سلامت روان مجله سلامت دکتر بهشتیان با این اختلال بیشتر آشنا خواهید شد.
لازم به ذکر است که ویروس فقط از زمانی فعال است که تاولها برای اولین بار ظاهر میشوند و در نهایت وقتی خشک و پوسته میشوند. انتقال ویروس، قبل از این که تاولها شکل بگیرند یا بعد از فرم پوسته شدن امکانپذیر نیست.
How we keep our written content updated:Our health care and editorial personnel carefully Keep to the wellness news cycle, new research, drug approvals, medical apply suggestions together with other developments to be sure our written content gets proper and well timed updates.
پارانویا زمانی تبدیل به توهم میشود که افکار و عقاید غیر منطقی در ذهن فرد ثابت شوند و هیچ چیز از جمله شواهد و ادله نتوانند فرد را متقاعد کند که آنچه که فکر میکند یا احساس میکند، درست نیست.[۱۲]
به عنوان مثال، محققان شواهدی از زونا در سیستم گوارشی یافتهاند که میتواند منجر به اختلال در عملکرد دستگاه گوارش و شریانهای مغز شود که ممکن است خطر سکته مغزی و جنون را افزایش دهد.
If you are worried that your feelings are paranoid, you almost certainly have some panic as opposed to paranoia. In the event your stress and anxiety isn’t connected to nearly anything obvious and it never ever seems to recover or disappear, you might require to speak to a doctor about it.
Alzheimer’s condition together with other kinds of dementia, which are more probably as you age, can change your Mind in ways in which cause you to much more suspicious of Other people.
درمان کوتاهمدت پس از شروع علائم میتواند به کاهش مدت و شدت عفونت کمک کند. این امر به ویژه برای افراد بالای ۶۰ سال و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند مهم است، زیرا زونا میتواند خطر بروز عوارض جدی را افزایش دهد. اگر جوش به گسترش خود به قسمتهای دیگر بدن ادامه دهد و یا علائم دیگری مثل تب بالا بروز پیدا کند، بهتر است با پزشک مشورت کنید.
اگرچه اکثر افرادی که زونا میگیرند فقط یک بار به درمان زونا آن مبتلا میشوند، اما افرادی هستند که با تمام شدن دوره بیماریشان، بیماری دوباره در آنها عود میکند. زونا در افراد مسن و در افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف شایعتر است.
اگر هرگز آبله مرغان را تجربه نکرده اید و در معرض ابتلا به آبله مرغان یا زونا قرار دارید، باید سریعاً به پزشک مراجعه کنید.
از رایجترین علائم پارانوئید میتوان به احساس شک، حساس بودن نسبت به انتقاد، عصبانیت سریع و کینهای بودن اشاره کرد.
دریافت واکسن واریسلا در دوران کودکی میتواند از ابتلا به آبله مرغان و بیماری زونا پیشگیری کند.
توهم توطئه زیر شاخه پارانویا میباشد.[۳] پارانویا با فوبیا تفاوت دارد. کسانی که دچار فوبیا هستند ترس غیر منطقی دارند، اما به خاطر ترس و اضطرابشان دیگران را سرزنش نمیکنند.
استفاده از واکسن فقط برای پیشگیری از زونا توصیه میشود. بنابراین، برای درمان افرادی که در حال حاضر به این بیماری مبتلا هستند گزینهی مناسبی نیست.